Kivijalka kuntoon ratsulle – osa 1

Ratsuhevosen kehotietoisuutta lisääviä harjoituksia, joissa opetetaan hevoselle oikeanlainen reagoiminen meidän apuihin. Kurssin jälkeen sinulla ja hevosellasi on pohjatiedot, joiden avulla lähteä rakentamaan hevosen liikkumista tasapainossa, itsensä kantaen ja kehittäen.

Kurssilla keskitytään siihen, että hevonen oppisi biomekaanisesti toimivan ja kestävän tavan liikuttaa kehoaan avuista ja ihminen ymmärtäisi mitä kaikkea hevosen tulee ymmärtää ollessaan ratsuna.

Tämä ensimmäinen kurssikokonaisuus sisältää harjotteita, joita tehdään paikallaan. Näitä ei siis koppurakelitkään estä! Voidaan tehdä seisten karsinassa, käytävällä, tarhassa, pellonreunassa, kentällä.

7 vastausta artikkeliin “Kivijalka kuntoon ratsulle – osa 1”

   1. En pääse. Jos yritän luoda tunnuksia, niin herjaa, että olen sähköpostiosoitteellani on tunnukset. Kokeilin laittaa, että salasana unohtunut, mutta sähköpostiini ei tullut mitään.

    1. Minä laitan sinulle sähköpostia ja sitä kautta salasanan! Selvitän myös miksi tuo Salasana unohtunut painike ei toimi, kiitos että kerroit!

     1. Salasanan palauttamislinkki on nyt korjattu, ja siitä pitäisi taas lähteä sähköpostia, jolla saa salasanansa uusittua! 🙂

 1. Hei,
  Kiitos oikein hyvästä kurssista. Hienoa, että selität ja avaat teoriaa ymmärrettävästi. Mutta yhtä videota en vain kaikilta osin ymmärrä. Olen katsonut tuota videota 3/9 ohjan seuraamisesta useasti. Kaipaisin siihen sanallista selitystä. Sivulta kuvattuna näkyisi ehkä paremmin mitä siinä tapahtuu ja mikä on tarkoitus 😊 yt Katri

  1. Heippa! Siinä videossa on yhdistettynä erilaisia taitoja sellaisen hevosen kanssa, joka ne jo osaa hyvin. Jokainen videolla esitetty taito on selitetty erikseen auki omissa osioissaan. Eli ohjan seuraaminen tarkoittaa sitä, että hevonen osaa seurata ohjaa asetukseen, alaspäin, ylöspäin ja painonsiirtelyihin, jolloin niitä taitoja voi sitten vaihdellen harjoitella esimerkiksi niin, miten videolla tehtiin 🙂 Auttoiko yhtään? Terveisin Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *