Toimitusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy
tmi Witherslake, y-tunnus 2137817-6
Jokelantie 24, 49400 Hamina

Myymme digitaalisia tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitustavat ja -aika

Digituotteet (verkkokurssit tai verkkoluennot) toimitetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen 24h sisällä maksamisesta tai sovitun aloitusaikataulun mukaisesti tai saat kurssin välittömästi käyttöösi maksun jälkeen.

Kuluttaja-asiakkaan peruutusoikeus

Verkkokaupan kuluttaja-asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden peruutusoikeus (ks. rajoitukset alta). Tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse: johq.hietala@gmail.com. Liitä mukaan seuraavat tiedot:

 • ostopäivämäärä
 • nimi
 • osoite
 • puhelinnumero
 • pankkitili IBAN-muodossa

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksen vastaanottamisesta.

Kuluttajan peruutusoikeuden rajoitukset

Kuluttaja-asiakkaalla ei ole peruuttamisoikeutta, verkkoluentojen, verkkokurssien ja vastaavien palveluiden tilauksissa, jos tilatun tuotteen lähetys on käynnistynyt tai tilattu tuote on asiakkaan saatavilla ja asiakas on maksanut tilauksen hyväksyen siten peruuttamisoikeuden menettämisen.

Tilattu tuote on asiakkaan saatavilla esimerkiksi silloin, kun hän on tilausvahvistuksessa tai muutoin tilauksen jälkeen saanut digitaalisen tuotteen latauslinkin taikka linkin tai tunnukset sähköiseen palveluun.

Verkkokurssien tyytyväisyystakuu

Annan kaikille verkkokursseilleni tyytyväisyystakuun. Mikäli olet sitä mieltä, ettet ole saanut verkkokurssistani mitään hyötyä, on sinulla oikeus peruuttaa tilauksesi 7 vuorokauden kuluessa tilauksen tekemisestä seuraavasti.

Verkkokurssin tilauksen voi peruuttaa sähköpostitse: johq.hietala@gmail.com Liitä mukaan seuraavat tiedot:

 • ostopäivämäärä
 • nimi
 • osoite
 • puhelinnumero
 • pankkitili IBAN-muodossa
 • syy, miksi haluat peruuttaa kurssisi

Emme vastaanota palautuksia yli 7 vrk kuluttua toimituksen vastaanottamisesta.

Digituotteet ovat saatavilla sellaisenaan kuin ne ovat. Witherslake varaa oikeuden milloin tahansa muuttaa, vaihtaa, lisätä tai poistaa tuotteita, palveluita ja materiaaleja sivustoilla.

Kaiken materiaalin kopioiminen ja levittäminen on kielletty.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote ei saavu odotetusti sähköpostiisi tai sinulle on toimitettu väärä tuote, tulee sinun ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen johq.hietala@gmail.com Virheilmoitukset käsitellään arkipäivisin.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä mahdollisimman pian.